A pókdaru bérlés ára kifizetődik

Blog daru, daru bérlése, minidaru, pókdaru bérlés

A daru vásárlás helyett döntsön a pókdaru bérlés árban kedvezőbb opciója mellett! Béreljen tőlünk korrekt elszámolással minidarut!

A pókdaru egy olyan emelőgép, ami kis méretben, de annál nagyobb erővel támogatja a különböző terepen felmerülő anyagmozgatási feladatokat. A darut nem szükséges megvásárolni, ha egyébként nem tudja a tulajdonos kihasználni. A bérlés felkínálja azt a lehetőséget, hogy akkor legyen a munka helyszínen a minidaru, amikor ténylegesen anyagmozgatást kell végezni.

A daru bérlése, valamint a hozzá köthető szolgáltatás ára is beletartozik a bérlőt érintő költségekbe. Ezeket egyedileg vagy a szokásos szempontok alapján tudjuk összegezni. Az árhoz ingyenes helyszíni felmérés is jár, indokolt esetben.

A pókdaru használatának és tulajdonságainak minden előnyét ki tudja használni, ha amellett dönt, hogy nem vásárol ilyen emelőgépet, hanem  kibérli. Az árajánlatunk minden ügyfélnek pontos kalkuláció alapján történik.  Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen árat darubérléshez!

Kapcsolatfelvétel