A pókdaru bérlés árát nem kell megbánnia

Blog daru, daru bérlése, minidaru, minidaru bérlés, pókdaru, pókdaru bérlés

A pókdaru bérlés árára költeni olyan befektetés, ami többszörösen is megéri. Vegyük sorra, hogy mit nyer azzal, ha ilyen méretű és erejű darura költ.

Mini méret, kiváló teljesítmény

A pókdaru vagy minidaru egyike azoknak az anyagmozgató gépeknek, amiket maximálisan ki lehet használni. Egy ilyen kompakt gépben egyesül a beltéri és a kültéri anyagmozgató eszközök minden előnye. Erős, mint egy daru, mozgékony, mint egy targonca és kiválóan közlekedik minden fajta terepen, mint egy földmunkagép.

A pókdaru egy mobil emelőgép, amit lánctalpakkal láttak el. Beltéren és kültéren is képes közlekedni anélkül, hogy felbukna vagy a burkolatot felsértené. A daru oldalsó kitámasztással is rendelkezik ennek köszönhetően elboldogul a nagy súlyú terhek emelésével és mozgatásával is, anélkül, hogy felborulna. Több méteres emelési magasságra képes, miközben szűk, alacsony belmagasságú és nehezen elérhető helyeken is könnyedén közlekedik.

Kapcsolatfelvétel

Egy daru, ami kicsi, de sokat tud

A minidaru elektromos hajtást is kapott, tehát környezetbarát, biztonságos és beltérben is működtethető. A daru bérlése minden helyszínen óriási segítséget jelent. Gyárak, kertek, telephelyek, építkezések, felújítások, raktárak egyaránt hasznát tudják venni. Ott nélkülözhetetlen, ahol az emberi erő kevésnek bizonyul, de a nagyobb gépek mérete viszont akadálynak számít.

Nézzük meg, hogy a pókdaru bérlés költségeibe milyen tételek tartoznak bele. A nagyobb gépekhez képest ennek a darunak a bérleti díján is spórolni tud. Az ár mindig egyedi, mert az aktuális helyszíni adottságok és a projekt jellege határozza meg.

Az árba bele kell számolni, hogy mit, hol, mennyi ideig, milyen súlyban kell emelni, szükség van e kiegészítők használatára. A daru mozgatásához nem kell külön munkaerőt keresnie, mert mi elvégezzük a daruzási munkát. Abban is tanácsot adunk, hogy érdemes e minidarut bérelnie, milyen emelési feladatokhoz ajánlunk a gépet.

Teljes körű felvilágosításért nyugodtan lépjen kapcsolatba kollégánkkal üzenetben vagy telefonon.