Egy társ a tavaszi munkálatok során, avagy a pókdaru

Blog daru, daru bérlése, minidaru, pókdaru, pókdaru bérlés

A pókdaru kis helyigényével és jó terhelhetőségével széles körben alkalmazható, nem véletlen hát, hogy ez a gép a tavasszal esedékes munkák igazi szupersztárja!

Beköszöntött a tavasz, és elhozta nekünk a várva várt jó időt, ami nem csak a hangulatunknak kedvez, hanem a kültéri munkálatoknak is. A kisebb-nagyobb felújítási teendőktől a kerti munkán át egészen a komplett építkezésekig mindennek most jött el az ideje, hiszen magunk mögött tudhatjuk a zord telet, de a kánikula még várat magára.

Számos tavaszi munkáról elmondható, hogy az átlagosnál nagyobb a gépigénye, így van ez ugyanis akkor, ha kihívást jelent a súly, a méret vagy a magasság. Ha építőanyagokat kell emeletmagasságba emelni, tisztításra szorul a homlokzat, el kell távolítani egy terebélyes fát vagy a helyére kell illeszteni egy medencét, darura van szükség, méghozzá nem is akármilyenre!

Kapcsolatfelvétel

A pókdaru a maga nemében egy kifejezetten kompakt gépnek számít, ennélfogva jó választás olyan esetekben, amikor más típusok csődöt mondanak a hely szűke miatt. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lenne képes nagy súlyokat emelni, vagyis tökéletes segítőtárs a tavaszi munkálatok alkalmával, de van még valami, ami mellette szól!

Egy-egy komolyabb felújítás, korszerűsítés igencsak megterhelő anyagilag, ezért amin csak lehet, érdemes spórolni, és a daruzáson lehet, ehhez csak egy pókdarura van szükség. Egy ilyen gép bérlése kifejezetten költségtakarékosnak mondható, egyfelől azért, mert eleve alacsonyabb az üzemeltetési költsége, másfelől pedig azért, mert a humánerő-forrást is kíméli.

A pókdaru megállja a helyét kültéren, de abban az esetben is lehet rá számítani, ha a munka belső terekre is kiterjed. A gép kiegészítőkkel együtt is igénybe vehető, ilyen például a vákuumos üvegemelő vagy a személyemelő kosár, vagyis a bérlés lehetővé teszi a feladatspecifikus megoldásokat.

Ha úgy látja, hogy az Ön előtt álló munkához egy pókdaru a legjobb megoldás, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink valamelyikén, és egyeztessük a bérlés részleteit!

Kapcsolatfelvétel