Mitől függ a daru bérlés ára?

Blog daru, daru bérlése, minidaru, minidaru bérlés, pókdaru, pókdaru bérlés

A daru bérlés ára Öntől és a feladattól függ, amit az emelőnek el kell végeznie. A megrendelői igények és a daru kapacitása adják a végső és pontos árakat.

Az emelési feladatokra tervezett daruknak a munkában való részvétele pótolhatatlan. Ma az emberi erőre szinte sehol nem kell építeni, mert a gépekkel és eszközökkel gyorsabban, biztonságosabban történik a mozgatás. A daruzást ráadásul nem kell saját géppel lebonyolítani, mert egy bérelhető eszközzel előnyösebb ajánlatra tehet szert az ügyfél.

Kapcsolatfelvétel

 

Mi befolyásolja a bérlés árát?

Minden megbízás különbözik valamiben egy másiktól, hiszen ahány emelési munka, annyi részlettel jellemezhető egy projekt. Az egyes részletek ismeretében készül egy olyan összefoglaló, ami már tartalmazza az árra hatást gyakorló tényezőket.

  1. A munka jellege az egyik elsődleges tényező. Tudnunk kell, hogy mit kell emelni, mennyit kell emelni.
  2. A munka helyszíne is mérvadó, mert korántsem mindegy, hogy mekkora területen folyik a munka, milyen terepen kell a darunak közlekedni vagy milyen távolságokat kell megtenni a munka helyszínéig. Ha vannak nehezítő, akadályozó elemek, az további hatással lehet az árra.
  3. A munka ideje szintén fontos, alapvető tényező a bérlési idő. Órák, napok vagy hetek alatt fog elkészülni a munka, aminek munkadíjat számolunk fel.
  4. A daru kapacitása lényeges, milyen súlyt, mekkora magasságba tud emelni, ha szükséges akkor szállítani egyik pontból a másikba.
  5. A daruhoz tapasztalt kezelőt is kell biztosítani, akinek szintén munkadíjat számolunk a helyszínen töltött időre, szaktudásra és munkára.

A minidaru olyan emelőgép, ami méreténél fogva minden helyszínen aktívan ki tudja venni a részét a munkából. Az óriási méretű autódaruk vagy toronydaruk hatalmas magasságokat érnek el és nagy súlyokat tudnak ugyan elbírni, de megvannak a korlátaik. A pókdaru kicsi és sokoldalú, sok helyzetben hasznát veszik.

A bérléshez információkra lesz szükségünk Öntől, ezért kérjük, hogy lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeink egyikén!